攝出中國論壇

搜索
攝出中國論壇 攝出中國論壇 攝影活動 攝出中國10月外影報名[香港]
樓主: Rebecca
go

攝出中國10月外影報名[香港]  

原帖由 Rebecca 於 2007-10-18 10:39 發表
和老細商議了,我們增加人數,所以boboabel, 香港老九 歡迎你們,請留電話給我

"老細"??? I though Rebecca is!! Ha Ha!! Anyway, thanks a lot. Well, my schedule is the same as I mentioned before; I will be there at around 3pm and I won't be able to join your lunch. Sorry about that. See ya then!

BTW, I will bring one 反光板. But I do hope other participants can bring 反光板 too if U have. Thanks.

我都想 join, ok 嗎?

另外, 如果我可以 join , 我都係要大約 3pm 先到.

回復 #70 edwardwong 的帖子

乜o野空間之星呀?

原帖由 icewater 於 2007-10-19 11:45 發表
我都想 join, ok 嗎?

另外, 如果我可以 join , 我都係要大約 3pm 先到.

比個電話黎先,到時你點搵我地, 不過我地最終點都係行到尾
\^o^/

原帖由 Rebecca 於 2007-10-19 23:30 發表

比個電話黎先,到時你點搵我地, 不過我地最終點都係行到尾

我 PM 左我個電話號碼給你.  如果方便的話, 請都給我你的電話號碼, 我到左 call 你.

請問仲有位嗎? 我想報

原帖由 5cm 於 2007-10-20 03:49 發表
請問仲有位嗎? 我想報

,留個電話比你
\^o^/

原帖由 boboabel 於 2007-10-19 04:32 發表

"老細"??? I though Rebecca is!! Ha Ha!! Anyway, thanks a lot. Well, my schedule is the same as I mentioned before; I will be there at around 3pm and I won't be able to join your lunch. Sorr ...

無錯我係老細...此範圍,仲有個大大大老細睇著
\^o^/

原來還可以這樣子啊,呵呵

]如果婚姻是愛情的墳墓,那么我期待有一個人把我埋了。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊
驗證問答 換一個 驗證碼 換一個

handsomebeuty.com

Archiver|about us|thechinaphoto.com

GMT+8, 2019-2-20 21:49 , Processed in 0.041000 second(s), 12 queries .