攝出中國論壇

搜索
查看: 4528|回復: 6
go

有大計劃...計劃中...

有大計劃...計劃中...

各位親愛既影c & MODEL們,

如果我組影相, 大家有冇興趣join...

計劃如下: 有化妝c (free), model x 1-3 (暫時得我(free), 遲下再找), studio x 1 (或者外影),

消費: $xxxxxxxx (因為未知有幾多影c & 地方有幾大, 所以計畫中...)

唔知大家有冇興趣 join... 有咩想問 & 提議... 留低 message a~~~~

有冇model 想join...講明... 冇fee...因為租3錢成本高...

不錯的提議
人生匆匆, 我透過攝影, 用心看世界, 以一張張的照片, 去追尋生活的感覺.
用攝影去引起對社會的關注,對生命的熱愛.
博客和作品:

有冇咩 studio 平, 靚, 正a!~~~

???主

俺?好帖,?尚往?。。
[url=http://www.hupoyu.cn]寓言故事[/url] ?而思

支持

好吸引呢...我咩都唔知,但可唔可以報名? 加油哦!

好提議,十卜十卜
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊
驗證碼 換一個

handsomebeuty.com

Archiver|about us|thechinaphoto.com

GMT+8, 2019-8-19 20:41 , Processed in 0.033749 second(s), 11 queries .